Aruba, here we come! Onze reis naar het zonnige eiland.

Aruba, here we come! Onze reis naar het zonnige eiland.

Een vriend van ons vertrok naar Aruba om nieuwe ervaringen op te doen en de wereld te ontdekken! Bij zijn vertrek zeiden wij dat we hem zouden komen opzoeken op het mooie eiland. Nu was het zover, samen met ons zoontje van 1,5 gingen we op reis. Aruba, here we come! Bekijk hier ons reisverslag Aruba. 

Inmiddels zit ons tripje naar Aruba er weer op. Wat was het een cadeautje het zonnetje te zien :)! Onze vrienden daar hebben ons op het eiland meegenomen naar hun favoriete plekjes en hun hotspots met ons gedeeld. Deze kan je onder andere vinden op de blog

Tijdens ons verblijf verbleven we bij een leuk stel in hun studio. Deze is via AirB&B te boeken. Het koppel was zo attent geweest om een aantal kinderbenodigdheden, die we van hun dochtertje mochten lenen, voor ons klaar te zetten. Het grote voordeel van een leuke AirB&B-locatie is dat je gemakkelijker contact kan leggen met de locals en zo het eiland beter kan leren kennen. De beleving van het eiland is op deze manier heel anders ;)! Je ontmoet nieuwe mensen en komt vaak tot leuke gesprekken. Verder kregen wij adviezen voor lokale hotspots. Zo hadden we een lokaal bakkertje ontdekt. Deze bakker wilde onze zoontje maar al te graag verwennen met zijn schuimpjes ;). De lekkernijen van het bakkertje zorgden elke ochtend weer voor een heerlijk ontbijt als goed begin van de dag.  

Op het eiland hadden we een auto gehuurd, dit is een grote aanrader! Een auto geeft veel vrijheid en flexibiliteit, je kan gaan en staan waar en wanneer je maar wilt ;). Alles is goed aan te rijden op Aruba en de airco komt, zeker met een kleintje, goed van pas! 

De Nederlandse invloeden zijn op Aruba duidelijk terug te zien. Zo stonden we ineens in de Jumbo (Super Food). Ook kun je op heel veel plekken natuurlijk gewoon Nederlands spreken, super easy ;)! 

We hebben volop genoten van het mooie weer en het eiland! Hieronder zijn een aantal pics te vinden van onze reis (en wat was het ook weer even leuk om deze voor het reisverslag Aruba even door te kijken).

Go Explore, er is zoveel te zien in de wereld :)! 

Geef een antwoord