Compacte buggy. ’s Werelds meest compacte buggy!

Compacte buggy. ’s Werelds meest compacte buggy!

Als we met ons gezin op pad gaan moet alles in de achterbak van de auto passen en gemakkelijk zijn om mee te nemen. Zo vonden wij de kinderwagen erg groot en toen ons zoontje kon zitten kon mijn man niet wachten om een compacte buggy aan te schaffen en de kinderwagen de deur uit te doen.

Praktisch en compact

Wij wilden graag een super praktische en zeer compacte buggy. Deze hebben we gevonden, de GB Pockit! De vouwmaat van de buggy is slechts 30 x 18 x 35 cm. Hiermee past de buggy zo in je boodschappentas of fietstas. In 2014 stond de GB Pockit buggy zelfs in het Guinness World Records als meest compacte buggy!

Invouwen

In een handomdraai kan je de buggy omvouwen tot een handig vierkant pakket met een gewicht van 4,3 kg. Hierdoor is deze super gemakkelijk om op te bergen en kan deze zonder problemen overal mee naartoe worden genomen.  Er zijn twee opties om de buggy op te vouwen:

  • Dagelijks gebruik: bijvoorbeeld om de buggy even aan de kant te zetten thuis, in een winkel of restaurant.
  • Compacte optie: om de buggy op te ruimen in een kleine ruimte zoals een bagage vak of koffer.

De buggy vouw je op door de knopjes aan de handvatten in te duwen en de buggy naar beneden te bewegen. Vervolgens vouw je de zijkanten naar elkaar en klik je deze vast. Bij de compacte vouw optie kun je de wielen naar boven klikken, waardoor deze niet meer uitsteken en de buggy nog kleiner is om op te bergen.

Gebruik tijdens reizen

Wat verder erg goed uitkwam tijdens onze vakantie, was dat de buggy door zijn kleine formaat in de handbagage compartimenten van het vliegtuig past. Ideaal, zo kan je kindje rustig zitten en hoef je je kindje niet te tillen of dragen terwijl je wacht op je vlucht.
Bekijk hier een aantal tips over minimalistisch inpakken voor een reisje (met kinderen).

Extra opties

De buggy is voorzien van wielen met een zwenkstand, een 5-puntsgordel met gordelkussentjes en verstelbare schoudergordels. Hierdoor kan de buggy mee groeien met je kindje. De rugleuning is een klein beetje naar achteren te stellen, voor als je kindje in slaap valt. Verder beschikt de buggy over een klein zonnekapje en een kleine boodschappenmand. Dit zonnekapje is eventueel ook goed los te halen, wanneer je deze niet nodig hebt.

De GB Pockit is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot circa 17 kg.

Kortom is de GB Pockit een super praktische, meegroeiende, compacte en veilige buggy voor je kindje!

*Photos: women-online.nl

Geef een antwoord