Dag Tiny House! Het laatste moment in het huisje.

Dag Tiny House! Het laatste moment in het huisje.

Het was zover, de laatste dag in het Tiny House! Wat hebben we er veel mooie momenten in beleeft en ontzettend veel  van geleerd . We zijn inmiddels niet alleen ‘bouwkundige’, maar hebben er ook veel mooie en praktische levenslessen uit kunnen halen. Verder zijn we veel bewuster en duurzamer gaan leven. Kortom zijn onze Tiny House ervaringen zeer leerzaam, erg mooi en leuk geweest!

Op naar de volgende uitdaging

Nu zijn wij echter toe aan een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Toch voelde het wel heel vreemd om het huisje gedag te zeggen, we gaan het dan ook zeker enorm missen!  Toen het moment van de sleuteloverdracht daar was, viel het afscheid toch wel even iets zwaarder dan verwacht ;). Verder zal onze kleine man wel even moeten wennen. Hij ontdekte en speelde maar al te graag buiten in de enorme ‘tuin’ rondom het huisje. Hij kon zich er uren vermaken en is buiten helemaal in zijn element. 

Ons Tiny House avontuur eindigt hier met dit huisje, maar we hebben al genoeg plannen voor onze volgende stap! We gaan op naar het volgende avontuur, waarbij we ons doel nastreven. Een hypotheekvrij huisje in Nederland en een huisje op een plekje waar het zonnetje schijnt. Dit met ons gezin, waarbij we samen mogen genieten en leren van het hele proces. 

De minimalistische, avontuurlijke en bewuste levensstijl laten we niet los! We zijn heel dankbaar dat we hierin zijn gegroeid en zoveel voordelen hiervan hebben ervaren. We nemen alle kennis dan ook zeker mee in onze volgende projecten en zullen hierin ook nog veel dingen leren en mooie ervaringen opdoen.  Dit blijven we graag met jullie delen op de blog. 

dag tiny house 3

Dag Tiny House! 

Wij wensen de nieuwe bewoners heel veel plezier en geluk toe in het huisje en hopen dat zij er net zo veel van zullen gaan genieten als wij hebben gedaan.

Benieuwd wat wij hierna van plan zijn? Wij gaan opzoek naar een volgend minimalistisch huisje. Op de blog kun je onze avonturen natuurlijk gewoon blijven volgen ;).

Geef een antwoord