Ergonomische draagzak. Buik- en rugdrager in één!

Ergonomische draagzak. Buik- en rugdrager in één!

Naast onze draagdoek wij waren opzoek naar een ergnomische drager. Een soepele, compacte drager, welke zowel gebruikt kon worden voor het buik en rugdrager. Wij vonden de Bondolino drager. Deze ergonomische draagzak is compact en past zich aan het lichaam van jou en je kindje aan.

Ergonomische gebruiksvriendelijke draagzak

De Bondolino rugdrager is een ergonomische en hele gemakkelijke drager. Zowel mijn man, ik en onze kinderen hebben deze drager als erg fijn ervaren. Door middel van zeer sterk klittenband sluit de Bondolino band om je heupen. Hierdoor kun je deze snel omdoen, ook is de drager door het klittenband gemakkelijk te wisselen tussen verschillende gebruikers. Dit vonden wij erg prettig, geen gedoe met het verstellen, je kan het gewoon gelijk gebruiken! De heupband past bij een omvang vanaf ongeveer 65 cm tot en met 110 cm. Verder bevestig je de Bondolino drager door het knopen van de schouderbanden, waardoor je deze perfect passend kunt maken.

Zacht materiaal

Wat erg fijn is, is dat de drager geen gespen heeft en de heup- en schouderbanden zijn gevuld met zacht materiaal. Hierdoor voelt de drager zacht aan op taille en schouder. De Bondolino past zich dus aan aan het lichaam van de baby en de drager en biedt zo een prettig comfort. Doordat de drager zich aanpast aan het lichaam is het te vergelijken met een draagdoek, alleen biedt het wel de voordelen van een drager doordat je deze snel en gemakkelijk om kunt doen. De drager is ook goed wasbaar. Verder is de Bondolino helemaal zacht en hierdoor zeer gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Deze neemt weinig ruimte in beslag.

Ervaring

De Bondolino gebruiken wij erg veel, de kinderen vinden het erg leuk en prettig wanneer wij op pad zijn. Het gebeurt dan ook regelmatig dat zij hierin in slaap vallen. Ook vinden wij het top dat de drager zo gemakkelijk tussen de gebruikers te wisselen is. Wanneer mijn man en ik deze opdoen hoeven er niet allerlei dingen versteld te worden. Dit gebeurt vanzelf door de klittenbandsluiting en het vastknopen. Ik zou iedereen met een baby aanraden om een drager aan te schaffen. Jij hebt je handen even vrij en je kindje vindt het heerlijk!

Ook benieuwd welke super compacte buggy wij gebruiken? Bekijk deze hier.

Geef een antwoord