Kijktip youtube: The Story of Stuff! Hoe zit dat met onze spullen?

Kijktip youtube: The Story of Stuff! Hoe zit dat met onze spullen?

Allemaal hebben we spullen. De één meer dan de ander. Mocht je pas verhuist zijn, dan weet je waarschijnlijk goed dat je er misschien wel veel te veel van hebt ;). Benieuwd naar het verhaal achter je spullen? En de levensloop die onze spullen doormaken? Wie weet is deze kijktip op Youtube wel interessant voor jou.

Kijktip Youtube ‘The Story of Stuff’

Een interessante kijk-tip is ‘The Story of Stuff’, gepresenteerd door Annie Leonard. Dit is een korte geanimeerde documentaire over de cyclus die onze spullen doorlopen. Annie Leonard zet je in deze documentaire aan tot het anders denken over het consumeren en promoot duurzaamheid. De levensloop van onze spullen en het proces hiervan worden duidelijk weergeven in deze documentaire. De documentaire is al iets ouder, maar zeker interessant en deze sluit naadloos aan bij het minimalisme en duurzaam leven. Voor ons was ‘The Story of Stuff’ even een eye-opener, maar vooral ook erg leuk en boeiend om naar te kijken.

In de video hieronder is de ‘The Story of Stuff’ te bekijken. Veel kijkplezier! 😉

*Photo: www.greenschools.nl, shoes by Jakob Owens on Unsplash

Wil je ook gaan minimaliseren of bewuster omgaan met de spullen die je hebt of wilt aanschaffen? Wie zijn zijn onze tips voor een Capsule Wardrobe of het minimaliseren van speelgoed wel iets voor jou?

Geef een antwoord