Mindset momentje. Geven maakt blij!

Mindset momentje. Geven maakt blij!

Ken je dat gevoel ook, van een mindset momentje? Dit was weer zo een mooi mindset momentje voor mij ;). Geven maakt blij!

Ons Tiny House is tijdelijk geplaatst op een camping. We staan hier heerlijk met een super mooi en vrij uitzicht. Een leuke bijkomstigheid is de levendigheid op zo een camping. Voornamelijk in het hoogseizoen hebben we regelmatig nieuwe buren gehad. Ook onze kleine man vond dit erg gezellig, er waren regelmatig nieuwe vriendjes waar hij heerlijk mee kon spelen. Het leuke aan kinderen is ook dat dit vaak zo gemakkelijk gaat, taal en leeftijd maakt niet uit als ze maar samen kunnen spelen!

Wij hebben ervoor gekozen om alleen te spullen te bewaren die iets toevoegen en die we daadwerkelijk gebruiken. Natuurlijk hebben wij ook een aantal dingen die onvervangbaar zijn en waar we een mooie herinnering aan hebben. Zo heeft ons zoontje ook wel een speelgoed gekregen waar hij de komende 4 jaar nog niet mee kan spelen, omdat hij hier te jong voor is. Dit is natuurlijk zonde om weg te doen, maar ook om al die tijd te bewaren. Het is daarom perfect om zomaar eens iemand mee te verrassen en dit weg te geven. Zo ook aan onze nieuwe buurkinderen uit Spanje op de camping. Deze vonden het prachtig en waren hier erg blij mee! Nadat de kinderen het speelgoed gekregen hadden waren ze lekker in de weer bij hun camper. Ze kwamen al snel terug met iets dat zij daar zelf gemaakt hadden. Een rammelfles voor ons zoontje. Wat ontzettend lief, zoiets is onbetaalbaar. Wat geweldig en wat een creativiteit! De kids hebben hier vervolgens heerlijk samen mee gespeeld. En onze zoontje was dolgelukkig met zijn nieuwe speelgoed waar hij wel al lekker mee kon spelen.

Dit was een mooie les, geven maakt blij!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Photo with kids by Ashton Bingham on Unsplash

Geef een antwoord