Multifunctionele luiertas. Draagbare wieg, luier- en verzorgingstas in één!

Multifunctionele luiertas. Draagbare wieg, luier- en verzorgingstas in één!

De ideale, multifunctionele verzorgingstas voor onderweg! Met deze tas heb je alles bij de hand, zonder dat je het gevoel hebt enorm veel met je mee te sjouwen. Heerlijk, want zeker met kleine kinderen ontkom je er niet aan om de benodigde spullen mee te nemen. Deze multifunctionele luiertas heeft het voor ons in ieder geval een stuk makkelijker gemaakt. 

Onze ervaring

Wij hebben heel veel gebruik gemaakt van deze multifunctionele luiertas en reiswieg toen ons zoontje nog een baby was. Het is echt de ideale verzorgingstas voor onderweg en één van onze beste aankopen voor hem in deze fase. Alle benodigde spullen passen in de tas en  de tas is super gemakkelijk om te toveren tot een reiswiegje waarin je kindje kan slapen en/of hij verschoond kan worden. Als slaapplek is de tas te gebruiken tot ongeveer 6 maanden (lengte +/- 76 cm).  Onze kleine man begon al heel vlot met omrollen, waardoor wij de tas als slaapplek iets korter hebben kunnen gebruiken. Wanneer de tas is opengeklapt tot een wiegje zijn de opbergvakken zo geplaatst dat je hier gemakkelijk toegang tot hebt. Zo heb je alles bij de hand en kan je je kindje vlot verschonen, erg handig en daar houden we van! Een van deze opbergvakken is trouwens bekleed met isothermische bekleding, hierdoor kan je voeding en flesjes ook goed meenemen onderweg en deze hierin bewaren.

Conclusie

Kortom, deze tas is multifunctioneel, licht en zeer praktisch. Verder is de tas gemakkelijk aan de kinderwagen te bevestigen, waardoor je deze niet gehele tijd over je schouder hoeft te dragen. Bij de tas worden hier speciale haken met klittenband voor bijgeleverd. 

Waar te vinden?

De multifunctionele luiertas is te verkrijgen van het merk Doomoo Basics via deze link:

Doomoo: Draagbare wieg en luiertas

Meer tips? Wij schreven ook een artikel over een super compacte kinderstoel en buggy

Geef een antwoord