Tiny House is verkocht. Het is zover, ons Tiny House staat te koop!

Tiny House is verkocht. Het is zover, ons Tiny House staat te koop!

Tiny House is verkocht

Het Tiny House is inmiddels verkocht en heeft een nieuwe gelukkige eigenaresse. We wensen haar enorm veel plezier toe in het huisje, net zoveel als wij er hebben gehad ;). Benieuwd naar onze plannen om onze droom te realiseren? Blijf ons volgen op de blog!

 

Tiny House te koop

Het is zover ons Tiny House is te koop! Na enorm veel design, bouw en woonplezier hebben we besloten om ons stijlvolle, zelfvoorzienende en natuurlijk super efficiënte Tiny House te koop aan te bieden.

Wij vinden het heerlijk om met een project aan de slag te zijn. Ons Tiny House is al enige tijd af en we wonen er met veel plezier samen met ons zoontje in. We hebben het punt bereikt waarop we weer met iets nieuws aan de slag willen, een nieuwe uitdaging waar we onze creativiteit weer op los kunnen laten! Vandaar dat we ons Tiny House te koop aanbieden.

Wonen in dit duurzame Tiny House is heerlijk! Het voelt aan als een mooi, gezellig, licht en luxe appartement op wielen :). Het huisje beschikt over alles wat je nodig hebt en het is gemakkelijk in onderhoud. Het Tiny House is gebouwd met heel veel tijd, denkwerk, creativiteit, oog voor detail en milieu, zorg en liefde! Er is slim gebruikt gemaakt van de ruimte, waardoor het heel ruim aanvoelt. Ook is er veel opbergruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de waardevolle ruimte en zonder dat dit direct opvalt. Het huisje heeft een stijlvol en minimalistisch design met oog voor de natuur. Zo vormen binnen en buiten een mooi geheel. Verder zijn er unieke oplossingen bedacht voor het efficiënt gebruiken van de ruimte. Zo vormt de trap die uit de kast te schuiven is echt een eye-catcher! Ook de badkamer kan worden afgesloten met een kast en deur in één.

Interesse

Heb je interesse en kan je niet wachten om in een Tiny House te wonen? Het huisje is move-in ready ;)!
Voel je vrij om contact met ons op te nemen, we zien uit naar je reactie! 

Neem voor meer informatie eens een kijkje op de advertentie via Tiny Findy.

*Photos: Mark den Hartog

Geef een antwoord