Tiny House op de weg! Rijden met ons Tiny House.
And off we go!

Tiny House op de weg! Rijden met ons Tiny House.

Het was zover, de vergunning was rond en we konden verhuizen naar ons nieuwe plekje. We hadden ontzettend genoten op onze tijdelijke locatie en we zullen dit ook zeker even gaan missen!  Nu gaan we weer met ons Tiny House op de weg. 

Benieuwd hoe?

Nieuwe avonturen zijn altijd leuk! Alleen al de reis er naartoe met ons Tiny House was een hele ervaring! Alles verliep gelukkig super!

De dag voordat we vertrokken waren we natuurlijk al druk met de voorbereidingen. Binnen alles ingepakt en alle lossen dingen van de planken gehaald. De deurtjes dicht getapet, de trap vastgeklemt etc. Want alles moest klaar zijn voor het ritje.

De volgende morgen hadden we eerst even tijd gemaakt voor (vooral) een lekker ontbijtje ;). Hierna moest het afdakje, het schaduwdoek en de vlonder worden losgehaald voor het vertrek. 

Ook kregen we even hulp van de boer. Met de tractor trok hij het huisje eerst een stukje achteruit. Zo hadden we de ruimte om aan de voorkant van het huisje de bus vast te koppelen met de trekhaak.

Goede rij-skills kwamen mooi van pas! We reden het huisje en de bus achteruit het terrein af. 

Daar gingen we! Het was zo een gek, spannend en grappig gevoel om je volledige huis op de weg te zien rijden. Niet alleen voor ons. Bijna alle voorbijgangers stopten even om te kijken en velen zwaaiden ook gezellig eventjes. 

Tijdens het rijden was de andere zijkant van het huisje weer eens goed te zien. Deze stond verstopt tegen de bomen. Maar nu, zo op de weg, was het een mooi gezicht om het huisje in zijn geheel te zien!

Op de nieuwe plek kregen we ook weer even hulp van een boer. Het grootste gedeelte lukte met onze bus. Maar het huisje tussen de bomen manoeuvreren lukte beter met de tractor.

Tiny House op de weg in beeld

Benieuwd naar ons ritje? Bekijk hieronder de foto’s.

Geef een antwoord