TIP: Ergonomische buik- en rugdrager in één!

TIP: Ergonomische buik- en rugdrager in één!

De Bondolino drager, compact en past zich aan, aan het lichaam van jou en je kindje.

De Bondolino rugdrager is een ergonomische en hele gemakkelijke drager. Zowel mijn man, ik en ons zoontje hebben deze drager als erg fijn ervaren. Door middel van zeer sterk klittenband sluit de Bondolino band om je heupen. Hierdoor kun je deze snel omdoen, ook is de drager door het klittenband gemakkelijk te wisselen tussen verschillende gebruikers. Dit vonden wij erg prettig, geen gedoe met het verstellen, je kan het gewoon gelijk gebruiken! De heupband past bij een omvang vanaf ongeveer 65 cm tot en met 110 cm. Verder bevestig je de Bondolino drager door het knopen van de schouderbanden, waardoor je deze perfect passend kunt maken.

Wat erg fijn is, is dat de drager geen gespen heeft en de heup- en schouderbanden zijn gevuld met zacht materiaal. Hierdoor voelt de drager zacht aan op taille en schouder. De Bondolino past zich dus aan aan het lichaam van de baby en de drager en biedt zo een prettig comfort. Doordat de drager zich aanpast aan het lichaam is het te vergelijken met een draagdoek, alleen biedt het wel de voordelen van een drager doordat je deze snel en gemakkelijk om kunt doen. De drager is ook goed wasbaar. Verder is de Bondolino helemaal zacht en hierdoor zeer gemakkelijk op te bergen en mee te nemen. Deze neemt weinig ruimte in beslag.

De Bondolino gebruiken wij erg veel voor onze kleine man, hij vindt het erg leuk en prettig wanneer wij op pad zijn en vooral als hij een beetje moe wordt. Het gebeurt dan ook regelmatig dat hij hierin in slaapt valt. Ik zou iedereen met een baby aanraden om een drager aan te schaffen. Jij hebt je handen even vrij en je kindje vindt het heerlijk!

Geef een reactie