TIP: Netflix aanrader, leuke inspiratiebron voor hypotheek vrij wonen!

TIP: Netflix aanrader, leuke inspiratiebron voor hypotheek vrij wonen!

Na onze verhuizing hebben we onze televisie weggegeven, hier hebben we nooit spijt van gehad ;)! Het geeft de mogelijkheid om tijd bewuster en anders in te delen. Natuurlijk houden wij er wel van om even gezellig een film of een serie te kijken. Dit doen we dan ook via Netflix op de laptop of tablet lekker samen op de bank bij de houtkachel!

Nu we hypotheekvrij leven brengt dit een hoop vrijheden met zich mee. Het is heerlijk om echt te kunnen leven en genieten, in plaats van het voornamelijk doorlopen van een wekelijkse sleur. Wij vinden het altijd inspirerend om andere mensen te zien die dit zelf ook ervaren en manieren vinden om hypotheek vrij te kunnen leven. Veel mensen zoeken creatieve oplossingen voor een ‘less-is-more’ levensstijl en vinden zo de vrijheid en ruimte om hun leven in te delen op een manier die bij hen past.

Op Netflix is nu een leuke serie te vinden waarin Sarah Beeny opzoek gaat naar mensen die vertellen over hoe zij hypotheek vrij konden gaan leven. In deze serie is terug te zien dat als je even ‘out-of-the-box’ denkt er heel veel mogelijkheden zijn!

Alvast even een voorproefje over de creatieve manieren van wonen in deze serie: Een huis in een oud reservoir, een gerenoveerde boot, woningen van containers, landbouwtrailers en oude garages, een man die de helft van zijn woning heeft verkocht en in de andere helft is blijven wonen, een uitvinder die een bus verandert in een rolstoelvriendelijke woning, eco-woningen en bouwers die een flink rendement op hun investering realiseerden.

Ook benieuwd naar de serie en klaar voor inspiratie? Bekijk de Netflix serie ‘How to live mortgage free with Sarah Beeny’ hier.

Geef een reactie