TIP: Comfortabele opvouwbare rugzak

TIP: Comfortabele opvouwbare rugzak

Je kent van die herbruikbare, opvouwbare tasjes vast wel. Nadat er in de winkels betaald moest gaan worden voor de plastic tasjes, waren en zijn deze overal te vinden. Deze opvouwbare tasjes zijn het alternatief geworden voor de plastic tasjes. Een goed ding ook, mensen gaan veel bewuster om met het gebruik van wegwerp plastic tasjes. De kleine nylon tasjes zijn in allerlei kleuren en designs beschikbaar.

Toch vonden wij deze tassen niet altijd prettig in verband met het draagcomfort. Vandaar de zoektocht naar een hele kleine opvouwbare rugzak, met toch genoeg ruimte. Hierdoor kwamen we op de lichtgewicht TUBAN rugzak terecht. Dit is een zeer compacte opvouwbare rugzak, opgevouwen neemt deze 12 x 12 cm in beslag. Verder is de rugzak ruim, licht van gewicht en spatwaterdicht. De banden van de rugzak ademen door kleine ventilatiegaatjes, waardoor het hier niet gaat zweten of het gaat schuren. De tas draagt zo erg comfortabel. De banden van de rugzak zijn eenvoudig verstelbaar, waardoor de rugzak voor iedereen te gebruiken is. Verder zijn er aan de zijkant ook extra vakjes gemaakt om bijvoorbeeld je waterfles of iets dergelijks in te kunnen vervoeren.  De opvouwbare rugzak is niet alleen handig voor de boodschappen, maar ook voor als je op reis gaat, gaat wandelen, kamperen etc. Je kan het niet gek genoeg bedenken, de tas komt altijd van pas!


In de tas zit een klein binnenvakje met een rits. Wanneer de tas is opgevouwen fungeert dit binnen vakje als het opbergtasje van de rugzak, omdat het opbergtasje zo twee functies heeft raak je deze nooit kwijt. Heel handig!

De rugzak is in verschillende kleuren te bestellen. Wij hebben een mooie donkergroene, maar er zijn nog veel meer opties.

De tas is via de volgende link voor een klein prijsje te bestellen: AliExpress opvouwbare rugzakLet wel op via AliExpress lopen de levertijden erg uiteen.

Geef een reactie