Minimalistisch leven tips: De Hamamdoek

Minimalistisch leven tips: De Hamamdoek

Misschien heb je er nog nooit bij stilgestaan: Hamamdoeken zijn niet alleen comfortabel,  deze zijn ook nog eens multifunctioneel te gebruiken! Benieuwd naar de manieren waarop? Hieronder lees je onze minimalistisch leven tips: de hamamdoek. 

Voordelen hamamdoeken

Inmiddels zijn bij ons alle strandlakens de deur uit en vervangen door hamamdoeken. Wat een ruimte besparing in je kast en wat een mooi gezicht! 

Oké,  jullie zijn natuurlijk benieuwd naar de voordelen. Wanneer je op reis gaat neemt een hamamdoek heel weinig ruimte in in je koffer. Veel minder dan een traditioneel strandlaken. Hierdoor is de hamamdoek het ideale laken voor op vakantie of een dagje uit. Verder is een hamamdoek super absorberend, de doek droogt snel op na gebruik en is lekker soepel. De doeken zijn licht van gewicht en je kan deze omslaan als een strandjurkje.

Voor baby’s zijn de doeken ook goed te gebruiken. Door het hydrofiel katoen kan je je kindje ermee inwikkelen of goed mee afdrogen. Voor de wat oudere kinderen zijn doeken natuurlijk perfect om een mooie tent mee te bouwen of de gebruiken als picknick- of speelkleed.

Wanneer je het op een warme zomeravond toch een beetje koel krijgt zijn de hamamdoeken perfect als een luchtig dekentje.

Conclusie

Kortom de gebruiksmogelijkheden van hamamdoeken lopen behoorlijk uiteen!
Hier volgen de voordelen nog eens op een rijtje:

  • Compact
  • Lichtgewicht
  • Soepel
  • Super absorberend
  • Snel droog na gebruik
  • Multifunctioneel te gebruiken (strandlaken, strandjurk, babydoek, dekentje etc.)

Minimalistisch leven tips, heb jij er nog meer? Laat het gerust weten in de comments hieronder ;).

Geef een antwoord