Wat te doen op Aruba (met kinderen)? 6x Travel tips

Wat te doen op Aruba (met kinderen)? 6x Travel tips

Ga je zelf of met je gezin op vakantie naar Aruba? Onze (lokale) hotspots en activiteiten hebben we voor je op een rijtje gezet. Samen met ons zoontje van 1,5 hebben we hier een super tijd gehad :D!

Wat te doen op Aruba?

1. Bistro de Suikertuin

De naam doet je misschien misleiden, maar in de Suikertuin kun je heerlijk gezond eten. In de achtertuin van dit herenhuis is een sfeervol terras met een grote boom te vinden. Hier kun je lekker relaxt in de schaduw zitten. Bistro de Suikertuin is echt een aanrader! 

www.desuikertuin.com

2. Surfside beach bar

Een super leuk barretje op een top locatie! Goede prijzen, heerlijk eten en lekkere drankjes. Wij hebben gezellig een drankje gedaan terwijl onze kleine rondliep en met het zand kon spelen. De vliegtuigen zijn ook goed te zien vanaf deze locatie, onze kleine man vond dit reuze interessant ;). Verder is er genoeg parkeerplek voor je auto.

www.surfsidearuba.com

3. Philip's Animal Garden

Philip’s Animal Garden is een soort kleine dierentuin op Aruba. Philip’s Animal Garden focust zich op het redden van exotische dieren op Aruba en in de regio. Bij de entree krijgen de kinderen een zakje met voer, wat zij aan de dieren mogen geven. Verder is er een barretje aanwezig waar je een lekker koud drankje kunt nuttigen. 

www.philipsanimalgarden.com

4. Lokaal bakkertje 'Pasteleria La Delizia'

Het lekkerste en vriendelijkste bakkertje van Aruba! Wat hebben wij gesmuld tijdens onze vakantie ;). Wanneer je de winkel binnenkomt is er een kleine vitrine te vinden vol met lekkers. De croissants zijn een echte aanrader! Achterin de winkel heeft de bakker veel brood liggen. Trek in wit of bruin brood of een brood met pitjes? Vraag het even aan de bakker en er komt van alles tevoorschijn uit de bakkerij.

5. Sunset pakken

De zonsondergang is heel mooi te bewonderen op Aruba! Het is echt een idyllische plek om vanaf het witte strand naar het blauwe water te kijken, terwijl de zon ondergaat. Ook hebben de kids lekker de vrijheid om zelf te spelen en rond te rennen.

6. Amore Mio

Een hele lekkere italiaan met vriendelijk personeel is Amore Mio. Je kunt hier heerlijk eten en als je er toch bent kun je gelijk even op de foto bij het ‘I LOVE ARUBA’ sign. Deze is vlak naast het restaurant te vinden ;).

Ons reisverslagje van deze vakantie kun je hier lezen. Wij hebben een top tijd gehad! Wat zijn jullie reisplannen? We zijn benieuwd!

Geef een antwoord