Brrr.. winter en het vriest! Hoe gaat het met het Tiny House in de winter?

Brrr.. winter en het vriest! Hoe gaat het met het Tiny House in de winter?

Hoe zal het in het Tiny House zijn in de winter? Hoe gaat het met de leidingen als het vriest? Moeten we onder 100 dekens liggen met warme sokken aan en de hele dag thee drinken om het warm te krijgen? We vroegen het ons van te voren allemaal af.

Nu is het zover. Het is echt winter, de temperaturen vannacht lagen buiten rond de -6 °C . Het is buiten echt koud. Dit is gelijk een goede test voor het Tiny House en het is helemaal geslaagd! Binnen is het heerlijk warm. Er zijn geen leidingen bevroren, zelfs de geïsoleerde leidingen buiten niet. De temperatuur in het utiliteitsschuurtje ligt tussen de 7 °C en 10 °C. De isolatie doet ook daar zijn werk uitstekend! Wat fijn, dat ook met deze temperaturen het huisje helemaal kan functioneren. We houden de boel wel goed in de gaten, maar wanneer je in een Tiny House woont is het huisje onderhouden toch een dagelijkse bezigheid ;). 

En de kleine man? Die vermaakt zich binnen prima! Lekker spelen beneden met zijn auto’s, verstoppen onder de tafel,  schommelen in zijn schommel of spelen in zijn kamertje. Er is zelfs in zo een klein huisje genoeg te doen ;)!

Geef een reactie